Brigitte Bardot születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de idén lett 83 éves a gyönyörű színésznő, Brigitte Bardot. Lakóhelye egy különleges ajándékkal lepte meg a jeles alkalomból.

Brigitte Bardot 1934-ben, Párizsban született. Prűd világban vált sztárrá, ahol még bűn volt a vetkőzés, és ha egy nő szexin akart lenni. Pontosan ezért volt korszakalkotó, mert stílusát, merészségét rengetegen csodálták. Divatot, stílust teremtett. Már fiatalon a modellvilágba csöppent, neves magazinok címlapján szerepelt. A filmezés sem váratott magára sokáig, hamar felfigyeltek az érdekes szépségre. 1952 és 1973 között 46 filmben szerepelt. Bardot idős korára az állatvédelemben teljesedik ki.

Lakóhelye kedves ajándékkal készül a színésznőnek. Egy 2,5 méteres szobrot avatnak fel Saint Tropez-ban a tiszteletére, azonban a fimlegenda helyett férje, Bernard d'Ormale fog elmenni az ünnepségre.

"Könnyekkel a szememben írom ezt a levelet, amiben szeretnék köszönetet mondani az óriási megtiszteltetésért, amiért e szobor halhatatlanná teszi a nőt, akit Isten teremtett Saint Tropez-nek"- írta a városnak Bardot.

83 éves lett Brigitte Bardot Forrás: AFP/Valery Hache

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.