Tűzoltók mentették ki a lány beszorult ürülékét

Forrás: Liam Smith -
első randi randi kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legkínosabb első randija került fel a netre, amit nem lehet eltitkolni az internet népe elől. 

Történt ugyanis, hogy egy fiatal tornászlány összematchelt a Tinderen Liam Smith bristoli egyetemistával. A fiatalok annak rendje és módja szerint vacsorázni és sörözni mentek, majd egy üveg bor társaságában a fiú lakásán kötöttek ki.

A lány azonban érezte, hogy a hosszas emésztési folyamatokat megjárt csirke kopogtatni kezdett a kijáraton, így bezárkózott a mosdóba, hogy feltűnés nélkül könnyítsen magán. Ám a végtermék sajnos beszorult a vécébe, amitől a lány teljes pánikba esett.

Ide sikerült beejteni a csomagot Forrás: Liam Smith

Nem akarta lebuktatni magát, ezért úgy döntött:

repülésre invitálja a székletét,

és kidobja az ablakon keresztül a kertbe. De sajnos elszúrta a dobást, ugyanis a veszélyes kis csomag két nyithatatlan üveg közé pottyant. Ezen a ponton már nem volt mit tenni, be kellett vallani Liamnak a történteket.

"Szívem, eldugult a vécé a székletemtől, ezért kidobtam az ablakon, de becsúszott a két üveg közé, és most onnan néz rám" - valahogy így hangozhatott a mondat, mire Smith keresett egy kalapácsot, hogy kitörje az üveget és megmentse amit meg kell menteni.

A lány azonban nem bírt magával, szerette volna egyedül megoldani a helyzetet, ezért az ürüléke után mászott, és megpróbálta kivakarni valahogy a két üveg közül. Ám szerencsétlenségére ő is beszorult a két üveg közé. Ezen a ponton pedig muszáj volt segítséget hívni, jöttek a tűzoltók.

De a tűzoltók szerencsére mindenkit kiszabadítottak Forrás: Liam Smith

Mindenkit megmentettek, a lány és a széklete is jól vannak. Liam pedig gyűjtést indított a neten, hogy megcsináltassa a kitörött ablakot, de természetesen már az ablak árának többszörösét összegyűjtötték. A fennmaradó összeg egy felét a tűzoltóknak adományozták, a másik felét pedig fejlődő országok vécéfejlesztésére szánták - írta meg a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.