Majka nem bírta szó nélkül hagyni az X-Faktorban látottakat

X-Faktor zsűritagok Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nagyon felhúzta magát az X-Faktorban látott események miatt: a közösségi oldalán fakadt ki. 

Az X-Faktor egyik versenyzője Majka Belehalok című számával állt színpadra, csak éppen azt nem tudta, hogy a dal Majkához tartozik. De úgy tűnik, hogy a stúdióban senki más sem, ugyanis nem javították ki a férfit. A sztárapuka ettől dühbe gurult, és a közösségi oldalán fejtette ki a véleményét:

"Azon felül, hogy ez a felszolgáló srác remekül elénekelte a dalunkat az X-Faktorban, ki kérem magamnak, hogy azt mondja be: Nagy Ricsitől jön a Belehalok! Azért mert pár éve elénekelte ebben a műsorban Nagy Ricsi, nem azt jelenti, hogy ez az ő száma. Vagy a szerkesztők kérték arra, hogy ugyan ne mondja már be a konkurens csatorna egyik arcának a nevét, vagy egyszerűen csak nem tudta, hogy ez a mi számunk. Azért az is fura, hogy senki nem javította ki a zsűriben...

Szóval kedves RTL és X-Faktor!
Kérem javítani ezt az abszolút pofátlan hozzáállást!! Különben holnap bemondom, hogy a Liptai írta a "Hagyd meg nekem a dalt" című nótát!"

Többezer like és rengeteg komment érkezett a poszt alá, kíváncsian várjuk a folytatást...

Majka ápolónőnek öltözött - Fotó!

Úgy tűnik, Majka megelégelte a rappelést és egy sokkal nemesebb hivatást választott magának: ápolónak állt, pontosabban ápolónőnek! Nem lehet megállni röhögés nélkül ezt a fotót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.