Állítólag ennyit keresnek a sztárok a haknikkal

Forrás: Thinkstock -
sztárgázsi hakni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hetilap összeállításából kiderül, mennyit tehetnek zsebre a magyar sztárok a haknizásokkal. Meg fogsz lepődni, vagy nem?!

Sztárok pénztárcáját vette górcső alá a Story Magazin. Hazánk büszkeségei szép összegekre tudnak szert tenni egy-egy hakni alkalmával, ami az esetek többségében hétvégére esik.

Kiderült, mennyit keresnek a hazai sztárok egy-egy hakni alkalmával Forrás: Thinkstock

Előfordul, hogy ünnepnapok közeledtével akár havi 5-10 millió forintnak megfelelő összeget is összezenélhetnek, énekelhetnek.

Egy-egy fellépésért átlagban minimum 150-200 ezer forintot kapnak

az énekesek, ez a kiindulási összeg, a határ pedig a csillagos ég. A gázsi attól is függ, melyik sztárt kedvelik jobban, ki van képernyőn, kinek van nagyobb rajongótábora.

A legkeményebb időszak a Karácsony és a Szilveszter, ezeken a napokon a népszerű sztároknak akár 10 vagy több haknijuk is lehet, amivel 1-2 millió forintot simán összeszedhetnek, sőt!. Persze ez így jól hangzik, ám ebben bőven van munka is, arról nem is beszélve, hogy a civil emberek míg családi körben töltik az ünnepeket, a sztárok autópályán, szállodákban vagy az út mentén koccintanak kollégáikkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.