Jenson Button elárulta, milyen embernek ismerte Ralf Schumachert: olyan volt, mint egy díva

Jenson Button Forma-1 viselkedés díva Ralf Schumacher
Jenson Button könyvében szinte az összes Fomra-1-es pilótát sorra veszi, így Ralf Schumacher sem maradhatott ki a sorból. Michael öccsére nem emlékszik vissza szívesen a pilóta, szerinte úgy viselkedett, akár egy díva.

A Forma-1-es életről és a pilótákról is ír könyvében Jenson Button, aki Ralf Schumachert sem kímélte. Jenson ugyanis a Williamsnél együtt dolgozott Ralffal, ő volt a tesztpilótája, de nem tudott kellemes élményekről beszámolni. Ralf nem lett túl szimpatikus a leírásból, sokkal inkább tűnik durvának és nagyképűnek.

Jenson Button könyvet írt, abban írta le Ralf Schumacherről az igazságot Forrás: AFP/Bertrand Langlois

folytatta úgy, mintha ő lenne Mariah Carey.

írta könyvében

Hujber Feri bántalmazhatta feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20171019-hujber-feri-bantalmazhatta-feleseget.htmlA Story magazin úgy tudja, hogy vádat emeltek Hujber Feri ellen könnyű testi sértés miatt. A napokban kellene megjelennie a bíróságon, de mint tudjuk, Kanadában tartózkodik. TV + SztárokOrigoÚj műsor háziasszonya lesz Liptai Claudia http://www.life.hu/sztarok/20171019-uj-musort-kap-a-tv2-nel-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia új műsort fog vezetni ősztől a TV2-n. TV + Sztárok--Szabó Zsófi álomszép kismama: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171019-csodas-terhesfotot-villantott-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi nagyon boldog, mióta megtudta, hogy anya lesz. Egyszerűen sugárzik belőle az öröm, ezt pedig le sem tagadhatná. TV + SztárokOrigoKulcsszereplő, Maja távozik az Éjjel-nappal Budapestbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-kulcsszereplo-tavozik-az-ejjel-nappal-budapestbol.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője távozik a sorozatból, kiírták. Maja mesélt a távozásról.TV + Sztárok--Ez a nő bárki bőrébe képes belebújni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-ez-a-no-barki-borebe-kepes-belebujni-video.htmlIlyen videót még biztosan nem láttál! Ez a fiatal nő bárki bőrébe képes belebújni.TV + SztárokOrigoEgy parkban akarták fényes nappal kirabolni Völgyi Zsuzsit http://www.life.hu/sztarok/20171019-megprobaltak-kirabolni-volgyi-zsuzsit.htmlVölgyi Zsuzsit fényes nappal akarták kirabolni egy parkban, de az énekesnő szerencsére még időben kapcsolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.