Hírességek, akik akár rokonok is lehetnének

Forrás: Getty Images -
hasonlít sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hasonlóságot fedezett fel egy internetes portál bizonyos sztárok között. Még csak véletlenül sem rokonok, pedig kinézetük alapján lehetnének.

A legmeghökkentőbb a spanyol színész Javier Bardem és az amerikai Jeffrey Dean Morgan közti hasonlóság. Mindkét színésznek nagyon karakteres, férfias arca van. Talán borostásan még feltűnőbb az egybeesés. Korban is elég közel állnak egymáshoz, 3 év van közöttük, igazából tesók is lehetnének. Ráadásul ahogy öregszenek, egyre sármosabbak lesznek.

Jeffrey Dean Morgan, Javier Barden Forrás: Getty Images

Az erős szemöldökéről híres amerikai színésznő Jennifer Conelly férfi megfelelője kollégája, Daniel Day-Lewis. A New York bandái sztárja szinte reinkarnációja a bájos színésznőnek. Szemöldökük formája és szemük színe félelmetesen hasonlít egymásra, ezen kívül a vonásaikban is meg lehet figyelni némi azonosságot.

Jennifer Connelly, Daniel Day-Lewis Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.