17 évesen elhunyt a fiatal német tehetség, Max Burkhart

halál sportoló síelő
17 éves korában, edzés közben vesztette életét Max Burkhart német alpesi síző.

Max Burkhart az SC Partenkirchen versenyzőjeként épp egy korosztályos bajnokságra készült Kanadában, gyakorlás közben azonban bukott. Azonnal bevitték a Calgary-i kórházba, ahol sokáig küzdöttek az életéért, de másnapra belehalt a sérüléseibe.

La Parva

M A X B U R K H A R T (@m.burkhart) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Bea: teljesen lenulláztak minket http://www.life.hu/sztarok/20171207-gaspar-bea-teljesen-lenullaztak-minket.htmlNehéz időszakon van túl Gáspár Bea és családja, a Konyhafőnök VIP győztese most elárulta, hogyan várják az ünnepeket. TV + Sztárok--Új otthonban karácsonyozik Polyák Lilla fiatal kedvesével és gyermekeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-uj-otthonban-karacsonyozik-polyak-lilla-fiatal-kedvesevel-gyermekeivel.htmlJavában készül a karácsonyra Polyák Lilla és kedvese, Gömöri András Máté, ám a készülődést némileg felborítja a költözködés. TV + SztárokOrigo23 évesen elhunyt az egyik legnépszerűbb pornósztár, August Ameshttp://www.life.hu/intim/20171207-23-evesen-elhunyt-az-egyik-legnepszerubb-pornosztar-august-ames.htmlVáratlanul elhunyt August Ames pornószínésznő, aki mindössze 23 éves volt. Halála sokkolta a szakmát. IntimOrigoBaukó Éva: Havas Henrik hazudikhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-bauko-eva-havas-henrik-hazudik.htmlTanúkkal is bizonyítani tudja Baukó Éva, hogy egykor Havas Henrik személyi asszisztense volt - mondja ezt azután, hogy a szexuális zaklatással gyanúsított újságíró egy videóban minden vádat tagadott. TV + SztárokOrigoA Dal 2018 - Mező Misi: nem a rossz szándék vezérel bennünkethttp://www.life.hu/sztarok/20171207-a-dal-2018-mezo-misi-nem-a-rossz-szandek-vezerel-bennunket.htmlA Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi lesz A Dal 2018 egyik zsűritagja. Az énekes a Life.hu riporterének elmondta, egyáltalán nem bánja, hogy az idei mezőny tele van viszonylag ismeretlen előadókkal, a legjobb tudása szerint igyekszik majd pontozni, és kitért arra is, hogy zenészként nem szívesen szerepel a bulvárlapok címlapján. TV + Sztárok--Az Instagram sztárja lett a lány, aki vörös folttal az arcán születetthttp://www.life.hu/drlife/20171206-az-instagram-sztarja-lett-a-lany-aki-voros-folttal-az-arcan-szuletett.htmlSzületése óta egy tűzfolt található Sarah Taylor arcát, ám a lány nem rejtegeti aprócska szépséghibáját, Instagramján arra próbálja meg ösztönözni az embereket, hogy fogadjuk el önmagunkat. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.