Új otthonban karácsonyozik Polyák Lilla fiatal kedvesével és gyermekeivel

Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA -
karácsony Gömöri András Máté Polyák Lilla
Javában készül a karácsonyra Polyák Lilla és kedvese, Gömöri András Máté, ám a készülődést némileg felborítja a költözködés.

Polyák Lilla és a nála 16 évvel fiatalabb Gömöri András Máté lassan két éve alkotnak egy párt és a hírek szerint hamarosan sor kerül az esküvőjükre is. Már a tavalyi karácsonyt is együtt töltötték, ám az idei még ennél is különlegesebb lesz: immár új családi házukban ünnepelhetnek a színésznő két gyermekével együtt.

Bár az ünneplést kissé nehezíti, hogy épp a költözés kellős közepén tartanak, a lakás egyelőre tele van dobozokkal, azért igyekeznek így is megteremteni az ünnepi hangulatot.

A 25 éves színész a FEM3 Caféban mesélt arról, mit is jelent számára a karácsony és mire is tanítja a gyermekeket.

„Nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak a csillogást adjuk át a karácsonyból a srácoknak, hanem azt, ami tényleg fontos. Én megéltem azt, hogy milyen, amikor van nagy karácsony, és milyen az, amikor egyáltalán nincs. Emlékeszem, amikor édesapámmal kettesben karácsonyoztunk úgy, hogy a születésemkor ültetett kicsi ezüstfenyőt vágta ki, hozta be és díszítettük fel. Annak örültünk, hogy együtt vagyunk. Azt tervezem, a karácsony előtti estén A kis gyufaárus lány történetét mesélem el nekik" - mesélte a színész a műsorban.

Baukó Éva: Havas Henrik hazudikhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-bauko-eva-havas-henrik-hazudik.htmlTanúkkal is bizonyítani tudja Baukó Éva, hogy egykor Havas Henrik személyi asszisztense volt - mondja ezt azután, hogy a szexuális zaklatással gyanúsított újságíró egy videóban minden vádat tagadott. TV + SztárokOrigoKamilla hercegné királynőként pózolt csillogó fejdíszébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-kamilla-hercegne-kiralynokent-pozolt-csillogo-tiaraban.htmlKamilla máris királynőnek érzi magát? Legalábbis úgy tűnik: legutóbbi hivatalos megjelenésére egy csillogó tiarában jelent meg. TV + Sztárok--Gáspár Győző állítja: Evelin örökölte a vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20171206-gaspar-gyozo-allitja-evelin-orokolte-a-vagyonat.htmlGáspár Győző a Mokka vendége volt, ahol arról beszélt, hogy meg akarja találni a felelősöket, akik jogtalanul lefoglalták a bútorait. TV + Sztárok--Gusztustalan, mit találtak a fűben: olyan, akár egy földönkívüli - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-gusztustalan-mit-talaltak-a-fuben-olyan-akar-egy-foldonkivuli-foto.htmlKétségtelenül a világ egyik legbizarrabb élőlényei közé tartozik az a gombaféle, amit csak az ördög ujjainak becéznek. TV + SztárokOrigoAz Instagram sztárja lett a lány, aki vörös folttal az arcán születetthttp://www.life.hu/drlife/20171206-az-instagram-sztarja-lett-a-lany-aki-voros-folttal-az-arcan-szuletett.htmlSzületése óta egy tűzfolt található Sarah Taylor arcát, ám a lány nem rejtegeti aprócska szépséghibáját, Instagramján arra próbálja meg ösztönözni az embereket, hogy fogadjuk el önmagunkat. Dr. LifeOrigoSzexi táncot lejt Dér Heni - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-szexi-tancot-lejt-der-heni-video.htmlTeljes erőbedobással készül koncertjeire Dér Heni: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legfrissebb videója, ahol háttértáncosaival gyakorol. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.