Gáspár Bea: teljesen lenulláztak minket

Forrás: Instagram/evelingaspar -
Gáspár Győző vallomás Gáspár Bea
Nehéz időszakon van túl Gáspár Bea és családja, a Konyhafőnök VIP győztese most elárulta, hogyan várják az ünnepeket.

A Gáspár famíliának hónapokkal ezelőtt foglalták le értékeit, bútorait, de a Kúria a napokban úgy döntött, leállítja a közigazgatási eljárást. Bea és Győző most azért küzd, hogy tisztára moshassa a család nevét. Mint mondják, borzasztó nehéz időszakot hagytak maguk mögött.

Gáspár Evelin, Gáspár Virág és Gáspár Bea Forrás: Instagram/evelingaspar

„Olyan bélyeget kaptunk áprilisban, ami mindent befed. Ezt nem lehet elfelejteni, mint ahogyan azt sem, hogy kommandósok jöttek a házunkba. Teljesen lenulláztak minket anyagilag, ellehetetlenítettek, tönkretettek bennünket. Azt sem lehet elfelejteni, hogy történetesen még mindig élünk, pedig nagyon szúrjuk valakiknek a szemét. Úgy gondolom, már eltelt annyi idő, hogy feledni tudjuk a történteket, hiszen végleg belefáradtam a drámába..." - mondta a Star magazinnak, majd elmesélte azt is, mit fognak csinálni karácsonykor. "Ha lehetőségünk lesz, jókat fogunk enni, kicsit alkoholba fojtjuk a bánatunkat, mindent, ami az egész év során történt, a családdal kicsit felöntünk a garatra és jókedvűen nézzük a tévét"

23 évesen elhunyt az egyik legnépszerűbb pornósztár, August Ameshttp://www.life.hu/intim/20171207-23-evesen-elhunyt-az-egyik-legnepszerubb-pornosztar-august-ames.htmlVáratlanul elhunyt August Ames pornószínésznő, aki mindössze 23 éves volt. Halála sokkolta a szakmát. IntimOrigoÚj otthonban karácsonyozik Polyák Lilla fiatal kedvesével és gyermekeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-uj-otthonban-karacsonyozik-polyak-lilla-fiatal-kedvesevel-gyermekeivel.htmlJavában készül a karácsonyra Polyák Lilla és kedvese, Gömöri András Máté, ám a készülődést némileg felborítja a költözködés. TV + SztárokOrigoBaukó Éva: Havas Henrik hazudikhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-bauko-eva-havas-henrik-hazudik.htmlTanúkkal is bizonyítani tudja Baukó Éva, hogy egykor Havas Henrik személyi asszisztense volt - mondja ezt azután, hogy a szexuális zaklatással gyanúsított újságíró egy videóban minden vádat tagadott. TV + SztárokOrigoA Dal 2018 - Mező Misi: nem a rossz szándék vezérel bennünkethttp://www.life.hu/sztarok/20171207-a-dal-2018-mezo-misi-nem-a-rossz-szandek-vezerel-bennunket.htmlA Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi lesz A Dal 2018 egyik zsűritagja. Az énekes a Life.hu riporterének elmondta, egyáltalán nem bánja, hogy az idei mezőny tele van viszonylag ismeretlen előadókkal, a legjobb tudása szerint igyekszik majd pontozni, és kitért arra is, hogy zenészként nem szívesen szerepel a bulvárlapok címlapján. TV + Sztárok--Az Instagram sztárja lett a lány, aki vörös folttal az arcán születetthttp://www.life.hu/drlife/20171206-az-instagram-sztarja-lett-a-lany-aki-voros-folttal-az-arcan-szuletett.htmlSzületése óta egy tűzfolt található Sarah Taylor arcát, ám a lány nem rejtegeti aprócska szépséghibáját, Instagramján arra próbálja meg ösztönözni az embereket, hogy fogadjuk el önmagunkat. Dr. LifeOrigoGusztustalan, mit találtak a fűben: olyan, akár egy földönkívüli - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-gusztustalan-mit-talaltak-a-fuben-olyan-akar-egy-foldonkivuli-foto.htmlKétségtelenül a világ egyik legbizarrabb élőlényei közé tartozik az a gombaféle, amit csak az ördög ujjainak becéznek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.