Pécsi Ildikó eldöntötte, kibékül-e Pártos Csillával

pereskedés Pécsi Ildikó Pártos Csilla viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhető, hogy Pécsi Ildikó és Pártos Csilla peren kívül megegyeznek, ez azonban nem jelenti azt, hogy a 77 éves színésznő meg is bocsát egykori menyének.

Pár hete arról írtunk, hogy Pártos Csilla kibékülne Pécsi Ildikóval, aki sajtóértesülések szerint arra készül, hogy tél közepén üzi el otthonából unokáját és egykori menyét. A Blikk azonban úgy tudja, hogy a művésznő hajhatatlan, és nem enyhül meg Pártossal szemben.

Pécsi Ildikó nem bocsát meg Pártos Csillának Fotó: MTI/Zih Zsolt


"Egyelőre semmilyen jogi dokumentumot nem kaptunk arról, hogy Pártos Csilla peren kívül szeretne megegyezni. Amennyiben kapunk bármiféle ügyvédi nyilatkozatot, termesztésen megvitatjuk ügyfelemmel az ajánlatot, és aszerint döntünk majd"
- mondta a lapnak Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György, akivel Pécsi Ildikó is egyetért.

"Teljesen egyetértek az ügyvédemmel, amennyiben jogi úton felkeresnek bennünket, beszélhetünk a peren kívüli megegyezésről. De nekem továbbra is csak egy felperesem van, a véleményem és az érzéseim továbbra sem változtak. Képtelen lennék kibékülni a kibékíthetetlennel" - nyilatkozta a Kossuth-díjas művésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.