Az Alföld Televízió a Facebookon áll ki Megyeri Csilla mellett

Forrás: Youtube/Alföld Tv -
Megyeri Csilla Alföld televízió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
24 óra alatt bejárta az egész magyar nyelvű internetes sajtót Megyeri Csilla tévés szereplésének két jelenete. Nem túlzás azt mondani, hogy azóta is ezeken röhög az ország. Előbb a műsorvezetőnő, most a csatorna reagált a történtekre. 

Az Alföld Televízió a Facebook-oldalán tette közzé a következőket:

Csilla a fenti bejegyzések alatt is kapott hideget-meleget. "Tehát? Kevésbé előnyös külsejű megfogalmazás helyett simán csak rusnyázunk egyet szókimondóan szerencsétlenül. Ez a kivágott jelenet - mert a teljes videó eltűnt - nem változtat azon, amit a műsorvezető mondott, még ha csak summázni akart is" - írta egy kommentelő, de volt, aki továbbment: "Kedves Alföld TV! A magyarázkodásotok dettó olyan szánalomra méltó, mint a Magyar Rákellenes Liga kései »bocsánat kérése«! Segítek a megoldásban, sűrű bocsánatkérés közepette sürgősen meneszteni a műsorvezetőnek nem nevezhető »hölgyet«!"

Ám még ez sem a legdurvább hozzászólás, a televízió oldalát elárasztották a trágárabbnák trágárabb megjegyzések is...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.