házasságkötés mosdó wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy mosdóban kellett kimondania a boldogító igent egy fiatal amerikai párnak.

Brian és Maria Schulz élete nagy napjára készült, és már a ceremónia is elkezdődött, amikor egyszer csak a vőlegény édesanyja arra kezdett panaszkodni, hogy fullad, nem kap levegőt és lehet, hogy asztmás rohama van. Gyorsan kellett cselekedni, a nőt bevitték a bíróság mosdójába, hogy oxigénhez juthasson és ott várják meg az orvosok kiérkezését.

A pár rettentően aggódott, de nem halaszthatták el az esküvőt, különben újabb 45 napot kellett volna várniuk rá, viszont az édesanyának, aki nem merte elhagyni a helyiséget, jelen kellett lennie az eseményen, hiszen ő írta alá a házassági engedélyt, így ott helyben, a WC-ben kellett kimondaniuk a boldogító igent.

A szerelmesek végül nem bánták, hogy így történt és nagyon hálásak voltak a bíróságnak, hogy ilyen gyorsan cselekedtek és végül sor kerülhetett életük legboldogabb pillanatára. Szerencsére azóta a férj édesanyja is jobban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.