Ezért nem találják VV Fanni holttestét

holttest Novozánszki Fanni kutatás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni holttestét a legkorszerűbb eszközökkel keresi a rendőrség, eddig sajnos eredménytelenül. Egy büntetőügyvéd elmondta, hogyan lehetséges az, hogy még mindig nincs meg a lány.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendőrség drónokat és más csúcstechnológiás eszközöket is bevet, hogy megtalálják Novozánszki Fanni holttestét. A feltételezett gyilkos mobilját és a kölcsönzött autó GPS jeleit követik. Ez alapján derült ki, hogy a férfi először Budapestről Siófokig vezetett, aztán onnan Dunaújvárosba hajott. Elvileg ezen az útvonalon kell lennie a 24 éves lány holttestének.

VV Fanni holttestét még minidg nem találják

"A GPS jelek alapján az is megállapítható, hogy mely útvonalon haladt megállás nélkül az autó, és melyek azok a helyek, ahol hosszabban időzött, így földrajzilag számottevően leszűkíthető a kutatási terület" - mondta a Ripostnak Dr. Györei Péter ügyvéd, aki szerint két magyarázat van arra, hogy miért nem vezetett még eredményre a keresés. "Lehetséges, hogy az elkövető a Dunába dobta a testet, és az megrekedt valahol a víz alján vagy egy távoli, kieső partrészen. A másik elképzelhető magyarázat, hogy a gyanúsított utazása valamely pontján – legalábbis átmenetileg – hátrahagyta mind a gépkocsit, mind a mobiltelefonját, és egy másik járművel szállította VV Fanni holttestét arra a helyre, ahol aztán attól végleg megszabadult."

Az ügyvéd szerint az is elképzelhető, hogy VV Fanni holtteste sosem kerül elő.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.