A Facebookon üzengetett egymásnak a rendőrség és a gyanúsított

Forrás: APA-PictureDesk/HELMUT FOHRINGER / APA / picturedesk.com/Helmut Fohringer -
Facebook gyanúsított rendőrség komment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon esett egymásnak a rendőrség és a gyanúsított: utóbbi maga kezdett el kommentelgetni a bejegyzés alá, amelyben őt keresték.

Elképesztő sztoritól számolt be nemrég a Metro. Az eset még novemberben történt: a prestoni rendőrség erőszakos viselkedés miatt keresett egy férfit és megtalálásához a lakosság segítségét kérték. A feltételezett elkövető fotóját feltették Facebookra, hogy bárki felismerhesse a férfit. Ekkor nem várt dolog történt: maga a gyanúsított írt a bejegyzés alá. Felháborodott azon, hogy keresik és ehhez még a fényképét is közzéteszik, majd javasolta, hogy mindenki foglalkozzon inkább a saját dolgával. Hozzászólása több ezer lájkot kapott és a rendőrség is reagált rá. Hosszas kommentháború alakult ki a felek között, mondani sem kell, a felhasználók szórakoztak rajta a legjobban rajta.

Egyelőre nem tudni, mi lett a történet vége és elkapták-e a gyanúsítottat azóta.

A Facebookon írogatott egymásnak a rendőrség és a vádlott Forrás: APA-PictureDesk/HELMUT FOHRINGER / APA / picturedesk.com/Helmut Fohringer

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.