Holtan találták a Madeleine McCann ügyével visszaélő detektívet, Kevin Halligent

Forrás: Getty Images -
holttest nyomozó Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann keresésével magánnyomozó irodát is megbíztak a kétségbeesett szülők, de a pénzükkel állítólag visszaéltek. Az ügyükkel foglalkozó detektívet azzal vádolták, hogy nem a kutatásra, hanem a pazarló életmódjára fordította az összeget. A férfit nemrég holtan találták otthonában. 

A magándetektívet, akit azzal vádoltak, hogy Madeleine McCann nyomozására gyűjtött pénzeket a saját életmódjának finanszírozósára költötte, holtan találták. Kevin Halligen, az 56 éves nyomozó annál a cégnél dolgozott, melyet megbízott a család a gyermekük felkutatásával. Körülbelül 300 ezer fontot kaptak abból a pénzből, amit az emberek gyűjtöttek össze Madeleine megtalálására. Később azonban azt gyanították, hogy az összeg nem a keresésre ment el, hanem első osztályú repülőjegyekre, luxusszállodákra és egy kastélyra. Ezeket a detektív határozottan tagadta.

Madeleine McCannt nagyon régóta keresik "Forrás: Getty Images "

Halligent azonban nemrég holtan találták. Egy újságíró erősítette meg halálát, aki évekkel ezelőtt dokumentumfilmet készített róla. Azt állítja, a férfi kemény alkoholistává vált. „A háza tele volt üres üvegekkel. Sokan kívántak neki rosszat, de a halála egyértelműen az alkoholizmussal köthető össze. Vér volt a házban, valószínűleg eleshetett korábban, mikor részeg volt"mondta az újságíró.

Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el Algarve térségében, Portugáliában, ahol a család nyaralt. Gerry és Kate McCann letették aludni Maddie-t és testvéreit, majd elmentek egy tapas bárba. Akkor látták utoljára kislányukat. A Scotland Yard a múlt héten arról adott tájékoztatást, hogy továbbra is több "kritikus" nyomot követnek, és bár a nyomozás eddig 11 millió fontot (csaknem 4,1 milliárd forint) emésztett fel, nincs döntő bizonyíték, amely alátámasztaná, hogy a lány él vagy meghalt. A kislányt a rendőrök szerint elrabolták a család szobájából, de továbbra is rejtély, hogy hogyan és miért.

Több mint 10 éve tűnt el Madeleine McCann, de a szülők még reménykednek

Tíz évvel ezelőtt, háromévesen Portugáliában eltűnt Madeleine McCann szülei továbbra is reménykednek abban, hogy egy nap újra láthatják lányukat - derül ki abból az interjúból, mely vasárnap jelent meg a brit sajtóban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.