Kulcsár Edina esküvői fotót posztolt: vőlegényének nevezte Csutit

"Forrás: Facebook/Edina Kulcsar " -
esküvő fotó eljegyzés Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata évek óta tart, ráadásul mindenki tanúja lehetett annak az Ázsia Expresszben, hogy nagyon is összeillenek. Vajon titokban már meg is történt az eljegyezés? Lehet, hogy Kulcsár Edina elszólta magát.

Kulcsár Edina szinte semmit nem titkol el a rajongói elől, legalábbis eddig úgy hittük. Most azonban egy olyan fotót osztott meg magáról és szerelméről, ami komoly kérdéseket vet fel. Először is, Kulcsár Edina gyönyörű esküvői ruhában feszít a képen, ráadásul Csuti pedig öltönyben látható mellette. Már ez is éppen elég lenne a találgatásokhoz, de azért azt reméljük, hogy Kulcsár Edina nem titkolná így el az esküvőjét, viszont az érdekes, hogy a fotó feletti hashtagekben a vőlegényének nevezte Csutit.

Kulcsár Edinát eljegyezték? "Forrás: Facebook/Edina Kulcsar "

Ráadásul azt sem tette feltétlenül egyértelművé, hogy a fotó csupán egy reklámhoz, vagy magazinnak készül, ugyanis a képhez csak a következő hashtageket írta, angolul: fotózás, esküvő, szerelmem, menyasszony, vőlegény. Vajon ez azt jelenti, hogy Csuti titokban eljegyezte Kulcsár Edinát?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.