9 hónaposan már 80 kiló ez a masztiff fajtájú kölyökkutya: videó

kutya állat kölyök Nagy
Majdnem két méter magas és 81 kilós az a masztiff fajtájú kutyakölyök, amely Salt Lake City-ben él. Gazdájától sokszor megkérdezik, hogyan tudja kordában tartani az amúgy békés állatot. 

Mindössze 9 hónapos az a kölyökkutya, amelye az USA-ban lévő Salt Lake City-ben él, de máris 81 kilót nyom, és majdnem 2 méter magas. Napont 8 doboz kutyatápot eszik, kedvenc játéka pedig egy gerenda - írja a Dailymail.

A fajtát különleges tenyésztési eljárásnak köszönhetően tenyésztették, ez hasonlít legjobban egy 7000 évvel ezelőtt kihalt fajhoz. A kutya egyébként nagyfokú hűségről tanuskodik, megvédi gazdáját. Tőle egyébként sokszor megkérdezik idegenek, hogyan tudja kordában tartani a nem mindennapi méretekkel rendelkező állatot, de mint mondta: igencsak békés állat, aki az Euphrates névre hallgat.

A szentendreiek azóta rettegnek, hogy megtalálták városukban a holttestekethttp://www.life.hu/news/20180320-a-szentendreiek-azota-rettegnek-hogy-megtalaltak-varosukban-a-holttesteket.htmlA szentendreiek azóta rettegnek, hogy múlthéten két hulla maradványaira bukkantak: a legfrissebb hírek azonban véget vethetnek a félelemnek, ugyanis nem bűncselekmény történt. News--Klapka Sandy-től nővére vette át az üzletház vezetéséthttp://www.life.hu/news/20180320-klapka-sandy-tol-novere-vette-at-az-uzlethaz-vezeteset.htmlKlapka György halála után lánya, Sandy vette át a Klapka-üzletház vezetését, most azonban leváltották posztjáról. Kedd reggel nem nyitott ki az üzletház.NewsOrigoValószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén holtan talált két emberhttp://www.life.hu/news/20180320-valoszinuleg-nem-buncselekmeny-aldozata-a-szentendren-holtan-talalt-ket-ember.htmlValószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén múlt pénteken holtan talált két ember - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-t. News--Peter McMahon azt állítja, megtalálta az eltűnt maláj gépethttp://www.life.hu/news/20180320-peter-mcmahon-azt-allitja-megtalalta-az-eltunt-malaj-gepet.htmlA Malaysia Airlines 370-es járata 2014. március 8-án, hajnalban tűnt el a Thai-öböl felett, és hiába tettek meg mindent azért, hogy megtalálják, egészen eddig nem sikerült. Egy férfi azonban most az állítja, ő tudja, hol van a gép. News--Hátborzongató fotó látott napvilágot a 4 hónapja elhunyt Charles Manson holttestéről (18+)http://www.life.hu/news/20180320-hatborzongato-foto-latott-napvilagot-a-4-honapja-elhunyt-charles-manson-holttesterol.htmlHamvasztás előtt még készült egy utolsó fénykép a 4 hónappal ezelőtt elhunyt Charles Manson holttestéről. News--Sokkoló felvétel: így zuhant le előadás közben a Cirque de Soleil artistája, Yann Arnaud (18+)http://www.life.hu/news/20180320-sokkolo-felvetel-igy-zuhant-le-eloadas-kozben-a-cirque-de-soleil-artistaja-yann-arnaud.htmlElőadás közben lezuhant és életét vesztette a Cirque de Soleil egyik artistája, Yann Arnaud. A tragikus balesetről most felkerült egy videó az internetre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.