Megházasodott a Piramis gitárosa, Závodi János: 70 évesen vette el párját

Forrás: Wikimedia Commons -
Piramis esküvő házasság Závodi János kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Piramis 70 éves gitárosa végre elvette szerelmét: már hét éve ismerik egymást, 2014-ben közös gyermekük is született, most pedig az esküvőre is sort kerítettek.

Závodi Jánosnak, a Piramis gitárosának nemrég bekötötték a fejét. Hetvenévesen, hét év után vette el szerelmét a zenész. Közös kisfiuk már 2014-ben megszületett, így akár már, ő is jelen lehetett az esküvőn, amiről sokat nem akartak elárulni.

A Piramis együttes tagjai (balról jobbra: Som Lajos, Gallai Péter, Révész Sándor, Köves Miklós, Závodi János) Forrás: Wikimedia Commons

Annyi biztos, hogy a barátai szerint Závodi János sokat változott az elmúlt hét évben, de legtöbben azóta, hogy édesapa lett. Igazán összeillenek párjával a 28 év korkülönbség ellenére: Anitát sem a korkülönbség nem zavarja, sem az, hogy a gitárosnak egy korábbi kalandjából van már gyermeke. Egyedül azt sajnálja, hogy a menyegzőt édesapja már nem élhette meg - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.