Gáspár Győzőt felmentette a rendőrség, de a Romantic összes fellépését visszamondták

Gáspár Győző rendőrség koncert NAV Romantic Győzike botrány felmentés
Nehéz időszakon van túl Gáspár Győző, bár most kissé fellélegezhet: bűncselekmény hiányában felmentette a rendőrség a NAV-os feljelentés ügyében. Ennek örülhet, ám a Romantic összes nyári fellépését korábban lemondták a koncertek szervezői. 

"Hálát adok a jóistennek, hogy ismét megsegített. Van igazság a földön, soha nem sértettem meg senkit" - mondta Gáspár Győző a Blikknek. Néhány hónappal ezelőtt jelentette fel a Romantic együttes frontemberét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik osztályvezetője rágalmazásért, miután Győzike több rádiós műsorban nyíltan bírálta tevékenységét. Most azonban fellélegezhet, bűncselekmény hiányában felmentették.

Győzikét felmentették, de nem nyugodhat meg Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Teljesen nem lehet nyugodt, hiszen - mint mondta - az ellene zajló hadjárat tönkretette az életét. "Ami azonban még ennél is jobban fáj, a zenekar összes fellépését lemondták nyárra, bármennyire fáj, ki kell mondanom: egyetlen fellépése sem lesz a Romanticnak. Ez már nemcsak engem érint nagyon rosszul, hanem Zsuzsit és Katinkát is" - fogalmazott Győzike, aki ellen adócsalás gyanúja miatt továbbra is nyomozás folyik.

A britek kiakadtak Kamillára: nem akarják, hogy királyné legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-britek-kiakadtak-camillara-nem-akarjak-hogy-kiralyne-legyen.htmlMinden jel arra utal, hogy Kamilla hercegné már javában készül arra, hogy királyné legyen. A britek azonban nem nagyon örülnek ennek. TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow megházasodott: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-gwyneth-paltrow-meghazasodot-brad-falchuk-forgatokonyvirohoz-ment-hozza.htmlA legnagyobb titokban mondta ki ismét a boldogító igent Gwyneth Paltrow: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzá. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Rózsa György különleges dolgot kért Csobot Adéltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-nagy-duett-rozsa-gyorgy-kulonleges-dolgot-kert-csobot-adeltol.htmlCsobot Adél várandósan vágott neki a Nagy Duettnek, ahol partnere a legendás műsorvezető, Rózsa György lett. Gyuribá' - így kérte a megszólítást - elmondta, akár még pót-nagypapája is lehetne a születendő picinek, sőt, egy különleges kéréssel is Adél elé állt.TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi: "A fesztiválszezonban lehet nem ugrálok majd annyit"http://www.life.hu/sztarok/20180416-kollanyi-zsuzsi-a-fesztivalszezonban-lehet-nem-ugralok-majd-annyit.htmlVasárnap este A Nagy Duettben jelentette be Kollányi Zsuzsi énekesnő, hogy kisbabát vár. Most a Life.hu riporterének mesélt arról, hogy hogyan érzi magát, és láthatjuk-e a színpadon a fesztiválszezonban.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHódi Pamela újra szerelmes: boldogságáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180416-hodi-pamela-ujra-szerelmes-boldogsagarol-vallott.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián tavaly szeptemberben szakítottak. Berki Krisztián már megtalálta a nagy őt, és úgy tűnik, hogy most Pamela életébe is beköszöntött a szerelem.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.