Beismerő vallomást tett a nyolc éves sólyi kislány, Adrienn gyilkosa

gyilkosság kislány beismerő vallomás Sóly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavitték a rendőrök szörnyű tettének helyszínére a 16 éves hajmáskéri F. Ferencet, akit azzal vádolnak, hogy megölte a nyolc éves sólyi kislányt, Adriennt - írja a Blikk.

Pénteken tűnt el a nyolc éves Adrienn, de sajnos már csak a holttestét találták meg a keresőcsapatok. A Séd partján feküdt nem messze egy véres kőtől és ruháitól. A gyilkossággal a 16 éves F. Ferencet vádolják, akit ma előzetes letartóztatásba is helyeztek.

A rendőrség ma 18 órakor tartott sajtótájékoztatót az ügyről. Elmondták, hogy visszavitték a fiút a gyilkosság helyszínére, és részletes beismerő vallomást tett. Bevallotta, hogy levetkőztette a kislányt, de azt már a rendőrök nem mondták el, hogy miért tette ezt. A sajtótájékoztatón azt monták, hogy a gyilkosság oka hiretelen kialakult érzelmi töltés. A nemi erőszakra vonatkozó találgatásokat nem tudták megerősíteni. A kislány szülei ma láthatták gyermekük holttestét, és azonosították őt. Azt viszont a rendőrség cáfolta, hogy másik kislányt is fogságban tartott volna az elkövető.

F. Ferencet 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.