Újabb nyom VV Fanni ügyében: a csatornarendszerben keringhet a lány holtteste

holttest ügyvéd csatornarendszer VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta nem hallhattunk új információt Novozánszki Fanni eltűnéséről. A Bors azonban most megtudta, hogy a gyanúsított B. László egy csatornában rejthette el a lány holttestét.

Mint azt megírtuk, VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László megbukott a hazugságvizsgálaton. Az azonban eddig nem derült ki, hogy milyen kérdéseknél mutatott kilengést a műszer. A Bors szerint kulcsfontosságú dolgokban hazudhatott a dunaújvárosi férfi. Dr. Licy József, a lány családjának ügyvédje azonban azt mondja, hogy a feltételezett gyilkos egy csatornába rejthette a testet.

"Mindenféle kérdést feltettek a gyanúsítottnak, ami az üggyel összefüggésbe hozható, így nyilván az a kérdés is elhangzott, hogy hol található Fanni holtteste. Olyan válaszlehetőségekkel, mint például földben, vízben, levegőben" - mondta Lichy a lapnak, aki úgy tudja, hogy a hazugságvizsgáló a víznél jelzett erősebben. Ezt igazolja az is, hogy két hete nagy erőkkel kutattak a Dunában Dunaújvárosnál, ahol a gyanúsított férfi lakik, és a bérelt autó GPS jelei is ide vezetnek.

Tartanak attól, hogy VV Fanni holtteste a csatornarendszerben kering Forrás: Origo

"A múlt hét előtti héten hatalmas keresés volt Dunaújvárosban. Az ország összes búvárja oda volt irányítva, és két napon át, a Duna teljes ottani szakaszát átfésülték. Nyilván, egy konkrét adat alapján dolgozták ki a lehetséges helyszínt. Nagyon tartunk attól a lehetőségtől, hogy a gyanúsított éjjel fogott egy ácskapcsot és egy sötét mellékutcában, ahol nincs kamera, felemelte a 40 ezer budapesti aknafedél közül az egyiket, és belecsúsztatta a lányt, majd visszazárta azt. Ha ez így történt, Fanni teste belekerült egy 600 km hosszú, tekergős rendszer áramlásába és ott kering valahol" - tette hozzá az ügyvéd, aki szerint az sem elképzelhetetlen, hogy egy elhagyatott kútban rejtette el B. László Fanni holttestét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.