Állítják, Melania-imitátorral az oldalán jelent meg Donald Trump

imitátor Donald Trump csalás Maszk Melania Trump First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet népe állítja: Donald Trump nem a feleségével, Melaniával jelenik meg néhány hivatalos eseményen, hanem egy imitátorral. Mindezt videófelvételekkel és fotókkal is bizonyítják.

Interneten kering a pletyka, miszerint Donald Trump sokszor nem a feleségével, hanem egy Melania imitátorral jelenik meg a hivatalos eseményeken. Minderre azután jöttek rá, hogy alaposan szemügyre vették a párról készült fotókat és videókat.

Az egyik felvételen Melania az épp a tévékamerák előtt nyilatkozó férje oldalán látható. Egy méretes napszemüveg van rajta, és ahogy ráközelít a kamera, úgy erősödik a nézőben a kétség, hogy vajon tényleg a first ladyt látja-e.

A másik fotó pár napja készült a párról, miután megérkeztek Brüsszelbe. A repülőről leszállva Melania haját kissé meglebbenti a szél, amitől úgy tűnik, mintha parókát viselne és a vonásai is meglehetősen furcsák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.