Andor Éva fürdőruhában mutatta meg alakját

Forrás: Polyák Attila - Origo -
alak barátság utazás bikini nyaralás csinos Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátságról mesélt Andor Éva, aki azt is elárulta, hogyan segített neki barátnője abban, hogy megtalálja a nyugalmat. A Tények híradósa az interjú közben bikiniben is megmutatta csinos alakját. 

A hot! magazinnak adott interjút Andor Éva, a Tények híradósa, aki arról mesélt, hogy nemcsak a gyermekkori barátságok lehetnek erősek.

"A pasijaink gyerekkori barátok így ismertük meg egymást hat évvel ezelőtt" - mesélte Andor Éva a lapnak. Barátnője, Kori táncművész, ő segített a híradósnak abban, hogy megtalálja a nyugalmat.

Kori ugyanis jógaórákat tart, ahol Éva megtanulta, hogyan érezze jobban magát a bőrében.

"Szükségem volt egy olyan elfoglaltságra az életemben, amikor csak magamra figyelhetek. Ezt jelentette a jóga. Imádom a munkámat, de ha nem figyelnék, könnyen kimerítene, nem is beszélve a civilizációs idegbajokról, amik nap mint nap érnek, például közlekedés közben" - nyilatkozta a híradós.

A két barátnő és párjaik a vakációt is négyesben tervezik idén. Az interjúhoz készült fotózáson Andor Éva bikiniben is megmutatta, büszke lehet alakjára.

Andor Éva fürdőruhában barátnőjével Forrás: Hot! magazin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.