Egy 12 éves kislány lefotózta a Loch Ness-i szörnyet

fotó Loch Ness-i szörny Loch Ness szörny Skócia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 12 éves brit kislány lefotózta a Loch Ness-i szörnyet.

A Yorkshire-i Charlotte szüleivel nyaralt Skóciában, és ha már ott járt a család, felkeresték a Loch Nesst is. Természetesen ők is sokat hallottak már a tóban élő szörny legendájáról, de arra nem számítottak, hogy ők is szemügyre vehetik a különös lényt.

A kislány elővette telefonját és lefotózta, amint egy furcsa fej kiemelkedik a vízből. A jelenség este 7 óra körül volt látható nagyjából egy percen keresztül.

Körülbelül 15 méterre volt tőlünk. Lefotóztam. Volt feje és nyaka is, olyan volt, mint egy horog. Fekete volt, egy perc után el is tűnt, de kicsit távolabb újra feltűnt."

Charlotte egyedül volt, amikor készítette a fotót. Később elmondta édesanyjának, hogy látta a szörnyet, de az anyuka persze nem hitt lányának. Később azonban megnézte a fotót és megdöbbent.

Amikor megláttam a képet, nem akartam elhinni. Valóban ott van!" – monda az anyuka a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.