párkapcsolat Kiss Bernadett titok Solti Ádám hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros című műsorban fény derült arra, hogy a párok mennyire őszinték egymáshoz. Kiderült, hogy Solti Ádám évekig hazudott párjának, Kiss Bernadettnek. 

Solti Ádám évekig masszívan hazudott barátnőjének - derült ki a Nyerő Páros című műsorból. A női versenyzők több olyan történetet is hallottak párjukkal kapcsolatban, amelyről el kellett dönteniük, hogy igaz vagy hamis. Így néhány elhallgatott dolgora fény derülhetett a férfi versenyzők múltjából.

"Berni nagyon okos, és mindenre rájön" - mondta Solti Ádám, majd párja, Kiss Bernadett vette át a szót:

"Ádinak nem voltak ilyen emlékezetes hazugságai, ő csak úgy masszívan évekig hazudott folyamatosan. Nem volt egy nagy hazugság, hanem minden napra egy kicsi" - mesélte Bernadett.

"Szerette azt hazudni, hogy nem beszél valakivel, akiről én pontosan tudtam, hogy beszél vele és ez ment hónapokig" - tette hozzá, majd leszögezte: ez már csak egy rossz emlék, nem emlegetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.