A nyílt vízbe csúszott egy magyar férfi Írországban: meghalt

Forrás: Shutterstock -
halál Írország tenger baleset fényképezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus baleset okozta egy fiatal magyar férfi halálát. Még csak most kezdte el a külföldi életét a párjával Írországban. 

A hírek szerint a 30 éves férfi nemrég költözött Galwaybe a párjával. Szombaton elhatározták, hogy ellátogatnak egy 140 km-re fekvő településhez, Kilkee-be. Ott ugyanis csodálatos panorámában gyönyörködhetnek a kirándulók.

A fiatal férfi szorgosan készítette a fényképeket, de sajnos letért a kijelölt útról, ami rendkívül veszélyes lépés volt.

Fotózás közben csúszott a nyílt vízbe egy magyar férfi Írországban (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Ez az egyik leggyönyörűbb része az országnak, de az Atlanti-óceán itt mutatja meg igazán az erejét, és emiatt nagyon veszélyes is. Nem tanácsos elhagyni a kijelölt sétautakat" - mondta egy helyi lakos.

Az áldozat pedig ezt tette, lemászott a Creeragh csúcs aljához, hogy még közelebbi képeket készíthessen, ám ekkor egy hatalmas hullám magával sodorta, és belezuhant a vízbe. A kedvese azonnal értesítette a mentőket, akik kórházba szállították a férfit.

"A shannoni egységünket délután 15:30-kor riasztották. A rendőrséggel és önkéntesekkel együtt kezdtük meg a bajba jutott férfi felkutatását. A mentőhelikopter legénysége hamar észrevette a tengerben sodródó férfit, a feldélzetre emeltük, majd a limericki Egyetemi Kórházba szállítottuk." - de hiába a gyors segítség, a férfi az intézményben életét vesztette, írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.