A legbátrabb páros forgatás Németh Kristóf pánik várfal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka után Németh Kristóf is összeomlott A legbátrabb páros forgatásán.

A színésznél a sziklamászás verte ki a biztosítékot, sokkot kapott és könnybe lábadt a szeme a magasságtól való félelmében. Azt hitte magáról, hogy semmitől sem fél, a máltai várfal azonban kifogott rajta.


„Vannak helyzetek, amelyekkel az ember csak akkor szembesül, amikor benne van. Nem kifejezetten a magassággal volt bajom, hanem azzal az érzéssel, amikor egy szál kötélen lógtam, és olyan bizonytalanságot, talajvesztést éreztem, amit előtte még sosem. Ez megrettentő volt. Miután lejutottam a várfalról, akkor tört rám a valóságos összeomlás, amit magam sem gondoltam volna. A kinti mentőorvos azzal nyugtatott, hogy a halálfélelem miatt nem nagyobb a szívinfarktus esélye, mint bármikor máskor. Majd hozzátette, inkább egy-két nappal később jöhet elő, poszttraumás stressz kíséretében” –
mesélte a Borsnak Németh Kristóf, akit csak szerelme, Zita ölelése tudott megnyugtatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.