Kétmillió forintot kapott a Fóti Gyermekotthon a Csengetett, Mylord?-rajongóktól

Csengetett, Mylord? adomány pénz közönségtalálkozó Fóti Gyermekotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őszi Csengetett, Mylord?-közönségtalálkozóból maradt pénzt a Fóti Gyermekotthonnak adományozták, a rendezvényre ugyanis több mint hétmillió forint érkezett. Ahogy korábban a szervezők ígérték, jótékony célra fordították a fennmaradt összeget, az összesen 2 078 000 forintot.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, 7 millió forint gyűlt össze arra, hogy a Csengetett, Mylord! című sorozat magyar rajongói láthassák a színészeket. A közönségtalálkozó létre is jött, a sorozat 5 színésze érkezett Budapestre. A találkozón a Life.hu is részt vett. Az összegyűlt összegből a szervezők nem használták fel az egészet, a fennmaradó összeget jótékony célra fordították, a Fóti Gyermekotthont támogatják 2 078 000 forinttal.

„A támogatóink köre és az adományok összege is csökkent az utóbbi időben, ezért ez nagyon jelentős összegnek számít az alapítvány számára. Elsősorban a gyerekfesztivált fogjuk ebből finanszírozni, de a gyerekeknek vannak speciális kívánságai is – a focilabdától egészen a jogosítványig –, amelyeket szintén teljesíteni tudunk ebből a keretből” – mondta el dr. Vágottné dr. Csizmadia Judit, az intézmény jogásza és a Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány kurátora.

Ma is élnek olyan emberek, akiknek a feje a Neander-völgyiekére hasonlíthttp://www.life.hu/kult/20181215-ma-is-elnek-olyan-emberek-akiknek-feje-a-neandervolgyiekere-hasonlit.htmlA Max Planck Intézet friss kutatása arról számol be, hogy még mindig élnek olyan emberek, akiknek fej- és agyformája a Neander-völgyiekére emlékeztet. Kult--5 film és sorozat, amelyet vétek lenne kihagynod decemberbenhttp://www.life.hu/kult/20181214-sorozatok-decemberre-szokes-dannemorabol-mary-poppins-visszater-mirai-lany-a-jovobol.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amelyeket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát december ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoGyász, vagányság, szerelem, új élet: a filmvászon legemlékezetesebb özvegyeihttp://www.life.hu/kult/20181214-a-filmvaszon-legemlekezetesebb-ozvegyei.htmlMár játsszák a hazai mozik a Nyughatatlan özvegyek című remek filmet, amelyben a bűnöző férjeik halála után egy csapatnyi nőnek kell összefognia, és elintézni a dolgokat a férfiak helyett. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük a filmvászon azon özvegyeit, akiknek a történeteit máig nem feledjük. KultOrigoElhunyt Sondra Locke Oscar-díjra jelölt színésznőhttp://www.life.hu/kult/20181214-elhunyt-sondra-locke-az-oscardijra-jelolt-szineszno.htmlSzívleállás következtében elhunyt Sondra Locke Oscar-díjra jelölt színésznő. Emlő- és csontrákban szenvedett. Kult--Az Országos Mentőszolgálat elképesztően vicces karácsonyi videót készítetthttp://www.life.hu/kult/20181214-az-orszagos-mentoszolgalat-elkepesztoen-vicces-karacsonyi-videot-keszitett.htmlPoénos videóval rukkolt elő az Országos Mentőszolgálat. Azok, akik mindennap azon dolgoznak, hogy életeket mentsenek, most megmutatták, milyenek, amikor lazítanak néhány percet és ünnepi hangulatba kerülnek. Ha nehezen telik a pénteki munkanap, ez garantáltan felvidít. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoKilenc kalapácsütéssel végeztek Kecskemét híres borkereskedőjévelhttp://www.life.hu/kult/20181212-kilenc-kalapacsutessel-vegeztek-kecskemet-hires-borkereskedojevel.htmlEgy vonaton támadták meg Steinherz Rudolfot 87 évvel ezelőtt. Még élt, amikor rátaláltak, így tudott segíteni a nyomozásban. Legalábbis a detektívek ezt hitték, de amikor kiderült, hogy az áldozat múltja sokkal sötétebb és több titkot rejt, mint a halálának körülményei, számolniuk kellett azzal, hogy a borkereskedő félrevezette a hatóságot. A kalapácsos gyilkos utáni, meglepő fordulatokban bővelkedő hajsza igazi kiemelt ügynek számított a korabeli médiában, amelyről hónapokig cikkeztek a napilapok. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.