Valóvilág 9: Csokit fizikai bántalmazás miatt kizárták a játékból

ValóVilág9 VV Csoki szabályszegés kizárás VV Zsuzsu
Nem először történik, hogy egy játékost hazaküldenek a ValóVilág villájából. Ezúttal Csoki tett olyat, amelynek következtében azonnal el kellett hagynia a játékot. Egy vita hevében Zsuzsuhoz vágott egy szemöldökcsipeszt, amely a szabálykönyv miatt fizikai bántalmazásnak minősül. 

VV Anikó a szombat esti összefoglalóban jelentkezett be a villába, és elmondta, Csokinak azonnali hatállyal el kell hagynia a villát, amiért megdobta villatársát. A fiú sejtette, hogy baj van, amikor Anikó megjelent a képernyőn, oda is súgta társainak, hogy „megyek haza”. A lakók – leginkább Reni és Zsuzsu – kiborultak a hírtől, Zsuzsu még könyörgött is Anikónak, hogy ne tegye ezt.

A bejelentést és Csoki villában töltött utolsó perceit az alábbi videóban megnézheted. Így búcsúztak tőle a villalakók:

ValóVilág 9: Erát választotta párbajellenfeléül Rolihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag9-erat-valasztotta-parbajellenfeleul-roli-kihivas.htmlHogy ne tudják újra magukra pakoltatni a jeleket a játékosok, a vasárnapi párbaj után ismét kiválasztást tartottak. Két jelet kapott Roli és kettőt Zsuzsu, Reni, a villamester pedig úgy döntött, Rolit küldi párbajra. Szerda este az is kiderült, kivel csap össze a fiú. TV + Sztárok--Vastag Csaba nyerte a Csak show és más semmit műsorát: interjú a győztesselhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-vastag-csaba-nyerte-a-csak-show-es-mas-semmit-musorat-interju-a-gyoztessel.htmlVastag Csaba nyerte a Csak show és más semmit műsorát. Az énekes a Life.hu riporterének arról mesélt, milyen élményeket adott és tapasztalatokat hozott számára a verseny. TV + SztárokOrigoÁgynak döntötte Norbit Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20181209-agynak-dontotte-schobert-norbit-rubint-reka.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka büszkén mutatják meg követőiknek, hogy mennyire odavannak egymásért a mai napig. Így történt most is... TV + SztárokOrigoX-Faktor: élő adásban kelt ki magából Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20181209-xfaktor-elo-adasban-kelt-ki-magabol-gaspar-laci.htmlKiakadt az X-Faktor elődöntőjén Gáspár Laci, szinte csak a saját mentoráltjainak az előadása tetszett neki és belekötött mentortársaiba is. TV + Sztárok--Varga Izabella súlyos sérülése megváltoztatta a Barátok közt forgatókönyvéthttp://www.life.hu/sztarok/20181208--varga-izabella-dr-balogh-nora-sulyos-serulese-megvaltoztatta-a-baratok-kozt-forgatokonyvet.htmlVarga Izabella keze nemrégiben súlyosan megsérült, forró olaj ömlött rá. A balesetnek látható nyomai vannak, így a Barátok közt forgatókönyvíróinak is lépniük kellett. A színésznő karaktere, dr. Balogh Nóra az elmúlt heteket rács mögött töltötte, a sorozatban egy börtönkonyhán történt vita során sérült meg. TV + Sztárok--ValóVilág 9: meghízott a villában Zsuzsu és Renihttp://www.life.hu/sztarok/20181209-valovilag9-meghizott-a-villaban-zsuzsu-es-reni.htmlVV Zsuzsu a saját hízását úgy dolgozta fel, hogy a többieket is szembesítette azzal, hogy bizony ők is felszedtek pár kilót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.