ValóVilág: Krisztián pajzán játékra invitálta Csokit (18+)

VV Krisztián ValóVilág 9 VV Csoki
Krisztián próbára tette Csoki merészségét, ugyanis az olasz csődörnek azt kellett tennie Erával, mint amit Krisztián tett Vivivel.

Krisztián a fejébe vette, hogy ha más nem, egy éjszakára összehozza Erát és Csokit. Hogy a játékos vetélkedő hogy sikerült, és melyek voltak a feladatok, azt az alábbi videóban megnézheted. Az is kiderült, mit érez Era Csoki iránt.

X-Faktor: Radics Gigiék twerkelésétől leesik az álladhttp://www.life.hu/sztarok/20181209-xfaktor-radics-gigiek-mentorok-twerkelesetol-leesik-az-allad.htmlIgen izgalmasan indult a 2018-as X-Faktor elődöntője. A négy mentor úgy vonult be, mint még soha: a nézőknek leesett az álluk. TV + SztárokOrigoX-Faktor: élő adásban kelt ki magából Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20181209-xfaktor-elo-adasban-kelt-ki-magabol-gaspar-laci.htmlKiakadt az X-Faktor elődöntőjén Gáspár Laci, szinte csak a saját mentoráltjainak az előadása tetszett neki és belekötött mentortársaiba is. TV + Sztárok--Varga Izabella súlyos sérülése megváltoztatta a Barátok közt forgatókönyvéthttp://www.life.hu/sztarok/20181208--varga-izabella-dr-balogh-nora-sulyos-serulese-megvaltoztatta-a-baratok-kozt-forgatokonyvet.htmlVarga Izabella keze nemrégiben súlyosan megsérült, forró olaj ömlött rá. A balesetnek látható nyomai vannak, így a Barátok közt forgatókönyvíróinak is lépniük kellett. A színésznő karaktere, dr. Balogh Nóra az elmúlt heteket rács mögött töltötte, a sorozatban egy börtönkonyhán történt vita során sérült meg. TV + Sztárok--Így fogadta Marsi Anikó a férje, Palik László elköltözéséthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-igy-fogadta-marsi-aniko-musorvezeto-ferje-palik-laszlo-elkoltozeset.htmlA TV2 műsorvezetője, Marsi Anikó a férje, Palik Laci nélkül tölti a karácsony nagy részét, hiszen a legendás sportriporter karácsony másnapján Dominikára költözik egy kisebb időre. Azt, hogy Anikó hogyan fogadta a férje döntését, miszerint Ausztrália, majd Mallorca után Dominikán fog dolgozni, ezt a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo Nem ment el a Csak show és más semmi próbájára Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20181130--nem-ment-el-a-csak-show-es-mas-semmi-probajara-schobert-norbert.htmlA Köllő Babett-tel való közös próba helyett pihenéssel töltötte a csütörtöki napot Schobert Norbi, akit betegség döntött le a lábáról, így az is kérdésessé vált, hogy vajon meg tud-e jelenni a pénteki élő műsorban. TV + SztárokOrigoNem keresi tovább a rendőrség Novozánszki Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20181201-nem-keresi-tovabb-a-rendorseg-novozanszki-fannit-a-nyomozast-meg-nem-zartak-le.htmlNem nyomoznak tovább Novozánszki Fanni után, tudták meg a szülők. Elméletek vannak arra, mi történhetett, a holttest hiányzik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.