Dobó Kata és Zsidró Tamás reagált a szakításukról szóló hírekre

Forrás: Instagram/Dobó Kata -
Zsidró Tamás Dobó Kata párkapcsolat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton Sound idején röppent fel a hír, hogy Zsidró Tamás mesterfodrász és Dobó Kata színésznő szakítottak. Tamást a fesztiválon egy ismeretelen, barna hajú nővel látták szórakozni. A szakításukkal kapcsolatos hírekre most elször reagált a pár a Story magazinnak.

Az utóbbi hetekben nagyon úgy tűnt, hogy Tamás és Kata távolodnak egymástól. Katának rengeteg volt a munkája, aludni is alig volt ideje, aztán Tamás nyaralni ment, egyedül. Végül jött a Balaton Sound, ahogy egy ismeretlen, barna hajú nővel szórakozott. Ezért most a Story magazinnak elmondták, hányadán is állnak egymással.

Dobó Kata és Zsidró Tamás reagált a szakításukról szóló hírekre Forrás: Instagram/Dobó Kata

"Azon a héten velem volt Szofi, és végre volt egy kis időnk egymásra. Olyan éhes voltam rá, olyan régen töltöttünk már együtt minőségi időt, hogy nem lett volna az a pénz, amiért újra rábízzam a nagyszülőkre, és elmenjek bulizni. Tamást viszont elküldtem, érezze jól magát, rá is ráfér a kikapcsolódás. Ennek aztán az lett a vége, hogy magyarázkodhattunk. (...) Nagyon kellemetlen, amikor rokonok és barátok hívnak fel sajnálkozva, hogy jól vagy, Kata?" - mesélte a színésznő a magazinnak. Azt állítja, a kötelék olyan erős köztük Tamással, amire korábban még nem volt példa az életében: "Tamással annyira erős társai és támaszai vagyunk egymásnak, amit nem tapasztaltam korábban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.