Programajánló: augusztus 20-a nem csak a tűzijátéké!

Forrás: szabadter.hu -
augusztus zene program programajánló sport strandröpi2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeptemberi iskolakezdés előtti utolsó igazi, hamisítatlan nyári hosszú hétvégén tilos otthon ülni! Annyi programlehetőség van, és olyan izgalmasnak ígérkeznek, hogy vétek lenne kihagyni bármelyiket is.

Bor- és kenyérünnep

A rendezvényre Magyarország történelmi borvidékeinek legkülönbözőbb pincészetei hozzák el legjobb boraikat, amelyek mellett megkóstolhatjuk neves pékségek termékeit, finomságait is. A kulturális programsorozatot kézműves vásár, mesterségek bemutatói, valamint gasztronómia különlegességeket kínáló vendéglátóhelyek színesítik. Augusztus 20-án kerül sor a kenyérszentelésre a siófoki hajóállomás mellett kialakított rendezvényhelyszínen, este pedig a térség legnagyobb tűzijátéka várja a vendégeket a Balaton-parton.

Időpont: 2018. augusztus 16-20.
Helyszín: Siófok, kikötő

Forrás: hellosiofok.hu

Mesterségek ünnepe

A Mesterségek Ünnepének továbbra is célja, hogy bemutassa a még élő ritka kézműves hagyományokat, mely mögött a régmúlt emberének találékonysága, ízlése és kitartása is érződik. Ahogy minden évben, úgy idén sem csak csodálni, de kipróbálni is ki lehet majd a szakmákat közel 50 műhely támogatásával, és ezek között természetesen a fémművesség számos műhelytitkába is betekinthet a közönség. A bemutatókat pedig szakmai előadások, filmvetítések kísérik majd. A négy nap során fellépnek hazánk legkiválóbb zenészei, énekesei, mesemondói, valamint táncosai, különleges kulturális csemegéket biztosítva mind a hazai, mind a külföldi látogatók számára. Természetesen a legkisebbekre is gondoltak, a gyerekeket színes, változatos programokkal, játékos kézműves programokkal várják az Újvilág-kertben és a Savoyai-teraszon.

Időpont: 2018. augusztus 17-20.
Helyszín: Budapest, Budai vár

Forrás: Facebook/Mesterségek Ünnepe

Caramel ünnepi koncert

Először ad önálló koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az ország immár tizennégy éve egyik legkedveltebb énekes előadója, Caramel. Molnár Ferenc Caramelnek mindig is lételeme volt a zenélés, saját szerzeményeivel, demóival végigjárta a nevesebb kiadókat, ahol sorra elutasító választ kapott. A fordulat 2004-ben következett be a TV2 Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend, a zenei és közélet kiemelt szereplőjévé vált. További információ ITT.

Időpont: 2018. augusztus 20., 20 óra
Helyszín: Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Forrás: szabadter.hu

Strand Fesztivál

A 6. Strand Fesztivál két nagyszínpadának részletes programját tették közzé a fesztivál szervezői, amiből kiderül, hogy a nyitónapon, a Petőfi Zenei Díj gáláját követően a Punnany Massif adja majd 15. születésnapi koncertjét, de érkezik Zamárdiba az angol Rag'n'Bone Man és TroyBoi is.

Időpont: 2018. augusztus 22-25.
Helyszín: Zamárdi, szabadstrand

Forrás: Facebook/Strand Fesztivál Official

MKB-Pannónia - Strandröplabda Magyar Bajnokság 2018

A nyár slágersportja a strandröplabda, amelynek csúcsa természetesen a legjobbak küzdelme, az országos bajnokság. Az összesen 44 nevezett páros a három állomásból álló sorozatban a Lupa-tavon rendezendő augusztusi döntőbe kerülésért küzdött, a legjobbakat pedig a látványos játékhoz méltó elismerés illeti meg. Ne hagyd ki a döntőt, az év leglátványosabb sportbajnokságát.

Időpontok és helyszínek: Döntő augusztus 23-26.: Siófok - 2018 World Tour 1* Star - Siófok (Siófok MLSZ Beach Arena)

Forrás: Facebook/Beach Volleyball Hungary

Országos csokoládéfesztivál

Változatos kulturális programok, nyereményjátékok, sportversenyek, édesség-bemutatók és -kóstolók, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok, csokoládé kalandpark, vásári forgatag, és még sok-sok édes meglepetés kínál felhőtlen szórakozást gyerekeknek és felnőtteknek. Soha nem látott programsorozat várja a Szerencsre látogatókat!

Időpont: 2018. augusztus 24-26.
Helyszín: Szerencs, Huszárvár utca

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.