Vastag Csaba barátnője, Görgényi Fruzsina szexi fotóval tudatta: nem terhes

Forrás: Grease/Facebook -
Görgényi Fruzsina terhesség szexi Vastag Csaba fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba barátnője, Görgényi Fruzsina egy szexi fürdőruhás fotóval öntött tiszta vizet a pohárba: nem jegyezték el egymást és babát sem várnak.

Napokig mindenki azt találgatta, vajon tényleg eljegyezte-e kedvesét Vastag Csaba. Az egyik képen ugyanis Görgényi Fruzsina ujján egy mesés gyűrű csillog. A pár ráadásul még egy félreérthető fotót is feltöltött a közösségi oldalára, amelyen a színésznő kerekedő pocakkal látható.

Ezúttal tiszta vizet öntöttek a pohárba, Fruzsina egy szexi fürdőruhás fotóval tudatta a világgal, hogy hasa lapos, nem vár gyermeket.

Köszönjük szépen a jókívánságokat, de még nincs szó lánykérésről, sem esküvőről és egyelőre csak cicákat nevelünk. És ez még most jól is van így! De ha valami változik, akkor egyértelműen jelezni fogom Nektek" – írta a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.