Szabados Ágnes esküvő párkapcsolat szerelem szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberre tervezték az esküvőt, ám végül a szakítás mellett döntött az RTL Klub híradósa, Szabados Ágnes és volt kedvese, Ákos. Szabados elmondta: ez volt talán a legnehezebb időszak az életében. 

Hat évig alkotott egy párt Szabados Ágnes, az RTL Klub híradósa és volt kedvese, Ákos. Az idei év szeptemberére tervezték az esküvőt, ám tavaly októberben úgy döntöttek, inkább külön folytatják.

„Van, amit érdemes elengedni. Barátok vagyunk, jóban maradtunk, de rájöttünk, hogy nem biztos, hogy erőltetni kell a dolgokat. Kemény időszak van mögöttünk” – mesélte a Hot! magazinnak Szabados Ágnes.

Az elmúlt hónapokat élete talán legnehezebb időszakaként élte meg, 7 kilót fogyott, de már jobban érzi magát. Három évvel ezelőtt fél évre szakítottak, ám nem tudtak túllépni a sérelmeken. Először nyárra tervezték az esküvőt, de egy családi betegség miatt őszre tették át.

„Már volt helyszínünk és időpontunk, de talán mindketten éreztük, hogy ez az időpont már nem lesz az esküvőnk napja. Ákos tavaly három hónapot volt külföldön, ez eltávolított minket egymástól. Ez nem az ő hibája, hanem a helyzeté. Nincsenek véletlenek, hálás vagyok, hogy hamarabb kiderült, mint hogy összeházasodtunk volna” – fogalmazott a híradós, akinek támogató, megértő családja elfogadta a döntését.

Szabados Ágnes szakított kedvesével Forrás: Nánási Pál/RTLklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.