Schobert Norbi széfben őrzi az űrhajósok diétáját

diéta fogyás Schobert Norbi sport űrhajós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb forradalmi diétával rukkol elő Schobert Norbi. Azt mondja, harminc éve őriz a széfjében egy diétaleírást, amely a NASA űrhajósoknak szánt étrendjén alapul. Ő is ennek segítségével szabadult meg a felesleges kilóitól. A titkot pedig hamarosan másokkal is megosztja.

"Fiatalkoromban egy év alatt negyven kilót fogytam le ezzel a módszerrel. A mai napig őrzöm, mint emléket, harmincnégy éve egy széfben pihen" – mondta Schobert Norbi a miskolci Törjünk borsot együtt a kilók orra alá! című motivációs estjén.

Schobert Norbert megosztotta titkát Forrás: TV2

A Bors cikke szerint ez nem más, mint a NASA által összeállított űrhajósdiéta. Ebből alkotta meg az Update módszert a saját tapasztalatai alapján. "Séfekkel, szakemberekkel, német kutatókkal továbbfejlesztettük, hozzátettem a saját tapasztalataimat is, így megszületőben van egy olyan új pontrendszer, ami segítség nélkül világossá teszi az ember számára, mennyit ehet naponta" – tudatta Schobert Norbi.

Minden étel kap egy pontszámot, és meg lesz határozva, hogy a fogyni vágyó napi hány pontot ehet. A cikk szerint Norbi akkor teszi majd közzé a listát, ha meglesz a rajta szereplő ezer tétel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.