Glenn Close visszavonul egy időre

Forrás: Full Picture Agency/FPA/Fpa -
pihenés visszavonulás Glenn Close
Glenn Close az Oscar-gála után úgy döntött, hogy egy időre visszavonul. 

A 71 éves hollywoodi ikon, Glenn Close ismét lemaradt az Oscar-díjról, immár hetedjére nem kapta meg a szobrocskát. A színésznő ezért nagy elhatározásra jutott, amelyről az Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongóit. Először is köszönetet mondott a támogatásukért, majd elárulta, hogy egy rövid időre visszavonul.

Glenn Close visszavonul Forrás: Full Picture Agency/FPA/Fpa

„Sokat fogok olvasni és gondolkozni" – közölte a színésznő, akinek azért sok ideje nem lesz pihenni, hiszen máris felkérték egy főszerepre: az 1950-es Sunset Boulevard című film felújított változatában fog játszani.

Pumped Gabo végrendelkezett, és elárulta, hova szórják a hamvaithttp://www.life.hu/sztarok/20190306-pumped-gabo-vegrendelkezett-es-elarulta-hova-szorjak-a-hamvait.htmlFiatal kora ellenére Pumped Gabo már végrendelkezett, sőt azt is eldöntötte, hová szórják majd a hamvait. A Pénzt vagy éveket! című műsorban beszélt erről. TV + Sztárok--Katalin és Meghan hercegné együtt ünnepelték Károly hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20190306-katalin-es-meghan-hercegne-egyutt-unnepeltek-karoly-herceget.htmlKarácsony óta nem szerepelt közös fotón Katalin és Meghan hercegné. Sok pletyka kering kettejük viszonyáról, most Károly herceg beiktatásának 50. évfordulóján újra együtt voltak. Íme a fotók. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál már nem szólítják egymást anyának és apánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-ordog-nora-es-nanasi-pal-mar-nem-szolitjak-egymast-anyanak-es-apanak.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál eddig nem figyeltek oda arra, hogyan szólítják egymást, de elhatározták, hogy ezen változtatnak. TV + Sztárok--Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-pal-eva-a-neoton-egykori-enekesnoje-visszater-a-szinpadra.htmlPál Éva eddig egy piacon dolgozott, de úgy döntött, otthagyja a standot: ezért távozik. TV + Sztárok--Így él most Berencsi Attila, azaz Beri Aryhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-igy-el-most-berencsi-attila-azaz-beri-ary.htmlBeri Ary elárulta, felhagyott káros szenvedélyeivel és hamarosan debütál új zenekarával. TV + SztárokOrigoGelencsér Timi elsírta magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-gelencser-timi-elsirta-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlGelencsér Tímea teljesen összetört amiatt, mert csapata az egyik feladatban alulmaradt az Exatlon Hungaryben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.