Újra rátalált a szerelem VV Fanni exbarátjára, VV Dennisre

párkapcsolat VV Dennis szerelem VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szerelmes VV Fanni exe, VV Dennis.

Nagy hírt jelentett be a közösségi oldalán VV Dennis. A férfi, aki korábban VV Fanni kedvese volt, bejelentette, hogy újra rátalált a szerelem. Új párjáról fotót is posztolt: az ifjú hölgy hosszú fekete hajú, és nagyon csinos.

Megismertem egy csodálatos nőt és szerelembe is estem. Csodálatos teremtés, nagyon boldog vagyok vele. Nem gondoltam volna, hogy megtalálom életem párját" – írta a közösségi oldalán.

Vajna Tímea új gazdát keres Andy Vajna bélyeggyűjteményénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-vajna-timea-uj-gazdat-keres-andy-vajna-belyeggyujtemenyenek.htmlJanuárban hunyt el Andy Vajna. Azóta Vajna Tímea közösségi oldalán a gyász pillanatait osztotta meg, most azonban egy meglepő Insta-storyval jelentkezett. TV + Sztárok--Szabó Zsófi megszegte diétáját: ez lett az eredményehttp://www.life.hu/sztarok/20190430-szabo-zsofi-megszegte-dietajat-ez-lett-az-eredmenye.htmlSzabó Zsófi keményen tartja gluténmentes diétáját, de nemrég elcsábult, és ennek meg is lett az eredménye. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf megható képpel emlékezett édesapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190430-nemeth-kristof-meghato-keppel-emlekezett-edesapjara.htmlNémeth Kristóf megható családi fotót tett közzé Instagram-oldalán. Ezzel emlékezik több éve elhunyt édesapjára. TV + SztárokOrigoElköszönt a rajongóktól Pápai Joci: hamarosan indult az Eurovíziós Dalfesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20190430-elkoszont-a-rajongoktol-papai-joci-hamarosan-indult-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlPápai Joci egy sajtótájékoztatón köszönt el a rajongóktól, hamarosan ugyanis indul az Eurovíziós Dalfesztiválra. TV + Sztárok--Így néz ki most a súlyos beteg Michael J. Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-igy-nez-ki-most-a-sulyos-beteg-michael-j-fox.htmlRemekül néz ki friss fotóján a Parkinson-kórral küzdő Michael J. Fox. TV + Sztárok--Katy Perry terhességéről pletykálnak: kerekedő pocakot villantott az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-katy-perry-terhessegerol-pletykalnak-kerekedo-pocakot-villantott.htmlLesifotók készültek Katy Perryről, és úgy tűnik, mintha kissé kikerekedett volna az énekesnő. Csak nem terhes? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.