Dózsa György úti gázoló M. Richárd halálos baleset Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pest megyében már szabadon mozoghat szívműtéte után a Dózsa György úti halálos baleset vádlottja, M. Richárd. Az Instagram-oldalát az utóbbi időben egyre többen kezdték követni, már több ezer lájkolója van. 

Akár influenszernek is hihetnénk M. Richárdot, a Dózsa György úti halálos baleset vádlottját. A Blikk kiszúrta, hogy a férfi Instagram-oldala lassan már 5 ezer követővel bír. Megkeresték, hogy nyilatkozzon a hirtelen jött népszerűségről.

M. Richárd követőinek száma egyre nő Forrás: Origo

"Nem tudom, miért követnek az emberek, elvégre nem posztolok semmi olyat, amiért én érdekes lehetnék számukra. Se külföldi utazásokról nem osztok meg fotókat, se gusztusos ételekről, mint a különböző instacelebek. Egyszerűen csak az életem bizonyos pillanatait teszem közzé" – mondta M. Richárd, aki követőitől kap hideget-meleget. Ám úgy tűnik, minden érdekli őket, amit a férfi csinál. Milyen könyvet olvas, vagy épp az, hogyan lábadozott a műtétje után.

M. Richárd a 2 halálos áldozatot követelő baleset után házi őrizetben volt, most, életmentő szívműtéte után Pest megyében szabadon mozoghat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.