Rózsa György imádja a nőket: elárulta, mely hazai hírességek a kedvencei

Forrás: Polyak Attila/Origo -
híres nők Rózsa György udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György világéletében szerette a gyengébbik nemet, és ezt kedves bókokkal és udvarlásokkal mindig tudatja is velük. Elárulta, mely hazai hírességek a kedvencei.

Rózsa György imád udvarolni a hölgyeknek, állítása szerint azonban sosem lépné át azt a bizonyos határt.

Rózsa György a Story Gálán Forrás: Polyák Attila/Origo

"Olyan emberek között, akik ismerik egymást, és főleg van humorérzékük, szerintem belefér egy kis incselkedés" - mesélte az egykori műsorvezető, aki azt is elárulta, mely hazai hírességek a kedvencei.

"Vannak nagy kedvenceim, például Ónodi Esztert, Trokán Nórát, Törőcsik Franciskát, Lovas Rozit, Földes Esztert, Jordán Adélt, Gryllus Dorkát és Tóth Esztert is nagyon kedvelem. Az énekesnők közül persze a gyönyörű Zsédát, Csemer Boglárkát, Palya Beát és persze Nagy Duett-es szerelmemet, Balázs Andit is szeretem. Lenyűgöz a szépségük, és a tehetségük, ennyi az egész" - írta meg a Blikk.

Igazi gavallér: az Instagramon bókol ismert színésznőknek Rózsa György

Rózsa György 71 évesen is tartja a lépést a fiatalokkal: igen aktív a közösségi oldalakon. Egyik kedvenc időtöltése, hogy az interneten bókoljon az általa igen nagyra becsült, magyar színésznőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.