Elbúcsúztatták Gallai Pétert, a Piramis és a Bikini zenészét

Forrás: MTI/Beliczay László -
Závodi János Heilig Gábor Gallai Péter Charlie bikini Piramis zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családja: az édesanyja, Zsuzsa néni, a fia, Dávid és a társa, Rita; rajongók és barátok kísérték utolsó útjára a Kozma utcai zsidó temetőben a Piramis és a Bikini zenészét, a nemrégiben elhunyt Gallai Pétert. A zenésztársak közül közül Charlie és Závodi János volt jelen a temetésen. 

A Piramis és a Bikini zenekarok billentyűsét jó barátja, Heilig Gábor levélben búcsúztatta.

„Nagyon, nagyon becsüljük egymást. Jelen időt használok, mert nemcsak az évek számára gondolok, hanem azért, mert még nem akarom és nem is tudom tudomásul venni a múlt időt, azt, hogy ismertük egymást. Meg tudod, nem is csak a személyes ismertségre gondolok... hanem a lelkire is. Sőt főleg arra. A lelkire. Egy nyitottnak tűnő, de mégis zárkózott ember lelkére, akit nekem nem volt nehéz megismerni, mert úgy hívják: rokonlélek. Soha nem beszéltünk ilyesmiről, nálad is, nálam is működött a férfiszemérem. (...) Ezt a levelet nekem kellett volna felolvasnom, itt a temetéseden. Nem tudtam eljönni. Talán jobb is így. Biztos, hogy elbőgtem volna magam. Tudod, Péter, a lelkek. Heilig Gábor" - idézi a Bors.

Forrás: MTI/Beliczay László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.