Frontok követik a kellemes őszi hétvégi napsütést

Forrás: Shutterstock -
front időjárás OMSZ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az OMSZ előrejelzése szerint vasárnap kellemes, a szabadtéri programok számára kedvező időjárás várható, a jövő héten azonban több front is érkezik.

Szombaton többnyire erősen felhős lesz az ég, elszórtan várható eső, záporeső, főként északkeleten egy-egy zivatar is lehet, de jelentősebb mennyiségű csapadék nem lesz. Éjszaka felhős időre számíthatunk, eleinte elszórtan, majd főként délen lehet helyenként eső, zápor, majd hajnalra mindenütt megszűnik a csapadék. Északkeleten foltokban köd képződhet. Vasárnap a fátyol- és gomolyfelhők mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. Ma az északnyugati, holnap a délnyugati, déli szél több helyen megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 19 és 25 fok között alakul.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.