Dózsa György úti gázoló M. Richárd tárgyalás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olyan videót mutattak be ma a bíróságon, amelyen M. Richárd saját magát videózza vezetés közben. Ekkor következett be a halálos autóbaleset a Dózsa György úton.

Folytatódik M. Richárd tárgyalása a bíróságon. Mint ismeretes, a férfi 2017 májusában a Dózsa György úton okozott halálos autóbalesetet Mercedesével. A szakértők szerint a tragédia elkerülhető lett volna, ha a Citroën vezetője nem vágja le a kanyart és M. Richárd nem hajt akkora sebességgel. A férfi jó ideig házi őrizetben volt, majd pár hónapra letartóztatásba került. Februárban súlyos szívműtétje volt, jelenleg szabadon mozoghat Pest megye határain belül.

A Blikk azt írja, a mai tárgyaláson az igazságügyi szakértő kijelentette, M. Richárd felelőtlen sofőr, aki nem fél a szabályok áthágásától, mivel stabil anyagi helyzete miatt szinte bármilyen büntetést ki tud fizetni.

A bíróságon bemutattak egy sokkoló videófelvételt is, amelyen jól látszik, hogy a férfi vezetés közben saját magát videózza. Ekkor történt a baleset.

M. Richárd Forrás: MTI/Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.