Ábel Anita a szépsége miatt utálta Dobó Katát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Dobó Kata Ábel Anita utálat Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült: Ábel Anita hosszú évekig utálta Dobó Katát.

Ábel Anita az után, hogy ismertté vált a Szomszédok Julcsijaként, hosszú ideig önértékelési problémákkal küzdött. Ráadásul annak idején futott be Dobó Kata is az ország szexszimbólumaként. Anita sokáig utálta a színésznőt a szépsége miatt, egyszerűen képtelen volt elfogadni, hogy még a bátyja is odáig van érte.

Ezt már Katának elmondtam, a bátyámnak volt egy posztere róla, és amíg nem ismertem Katát, mindig úgy mentem be a szobába, hogy odavertem a falra. Én Julcsi voltam, neki meg tetkója volt. Ki voltam borulva teljesen. Értsétek meg, mit láttak belőlem a tévénézők? Voltam egy duci kislány egy szappanoperában. Önértékelési zavaraim voltak, amiket evésbe fojtottam, mondjuk ez megmaradt, és akkor a bátyám falán mindennap, amikor bementem, ott nézett rám Dobó Kata, aki egy number 1 nő" – idézi Ábel Anita szavait a Spektrum Home NőComment című műsorából a Bors.

Ábel Anita ki nem állhatta Dobó Katát Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.