Koholák Alexát kifaggatták: elmondta, hogyan működik a spirituális központjuk

Forrás: Instagram/Farkas Alexandra -
vád gyógyítás spirituális központ szélhámosság Koholák Alexandra csalás segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt robbant ki a botrány Koholák Alexa és férje spirituális központjával kapcsolatban. A Ripost egy cikkében azt állította, hogy beteg emberektől csalnak ki pénzt távgyógyításért cserébe. Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplőjét most a Mokkában faggatták a történtekről és arról, valójában mi történik a központ falain felül. 

Ahogy mi is megírtuk: a Ripost cikkében azt írta, hogy felvették a kapcsolatot Koholák Alexa és férje spirituális központjával. Kirobbant a botrány azzal kapcsolatban, hogy az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője és férje beteg emberektől csalhatnak ki pénzt távgyógyításért. Alexa tagadta a vádakat, most a Mokkában faggatták az eseményekről. Istenes László nem kímélte az RTL Klub egykori sztárját.

Elmondta, hogy valóban azt ígérik embereknek, hogy segítenek meggyógyulni akár daganatos megbetegedésekből, akár cukorbetegségből, de orvosi kezelés mellett.

"De ez kint van az oldalatokon?" - kérdezte Istenes László.

"Mi az, hogy kint van az oldalunkon? Mi egy spirituális központ vagyunk, nem tudunk fizikailag tenni az emberekért, ez egy lelki történet" - válaszolta Alexa.

"Még egyszer kérdezem: ez kint van az oldalatokon?" - vágta közbe Istenes.

"Nincs kint az oldalunkon, de ez miért is fontos? Mikor mi egy spirituális központ vagyunk" - monda Koholák.

A beszélgetésből kdierült, hogy 5000 forintot kérnek ügyfeleiktől, akikkel ezért az összegért egy hónapon át foglalkozik egy önkéntes, aki tőlük szerezte meg a spirituális beavatást.

A sokat emlegetett svájci központról is szó esett. Alexa elmondta, hogy oda küldik az adatokat a magyar betegekről, akikről az orvosi papírokat is elkérik, hogy tisztában legyenek az állapotukkal. A svájci központ pedig nemrégiben engedélyezte, hogy beteg gyerekeknek ingyen segítsenek. Betegségtől függően előfordulhat, hogy Svájcból küldik ide az energiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.