A budapesti éjszakában látták a Tiszába fulladt lányt

halál Tisza fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel ezelőtt egy novemberi napon Zentára ment bulizni barátaival Barbara. A társaság szerint a fiatal lány a hídról a Tiszába zuhant és meghalt. A holttestét azóta sem találták meg, a család pedig nem is gyászol, hisznek lányuk előkerülésében, akit nemrégiben Budapesten véltek látni. 

Barbara családja már korábban magánnyomozót fogadott, nem hitték el lányuk halálát, ráadásul a baráti társaság tagjai is ellentmondó vallomásokat tettek. A tinit mai napig eltűntként keresi a helyi és a magyar rendsőrség, illetve az Interpol is. Az évek alatt a család arra a következtetésre jutott, hogy Barbara nagyon is él, csak Budapestre csalták, és eltűnése mögött egy borzalmas titok lappang, amit többen is a lány halálával próbáltak eltussolni - írja a Bors.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

Tavaly már volt egy reménysugár a lány utáni nyomozásban, egy közösségi oldalon ugyanis egy Budapesten készült fotót láttak Barbaráról, amit édesapja is azonosított: sebhelyéről és anyajegyéről is megismerte lányát. A szerb hatóságok kétkedve fogadták az információt, most azonban újfent a lányt vélték látni egy pesti szórakozöhelyen.

"A legfrissebb információk ismét Magyarországról származnak, mivel Vitéz Barbarát egy hónappal ezelőtt két alkalommal is egy éjszakai klubban látták. Az ott készült fotókat azonnal elküldték nekünk, továbbítottuk a szerb és a magyar rendőrségnek is, hogy megállapítsák a fotó hitelességét, és azonosítsák a lányt" – mondta a lapnak a család magánnyomozója. Barbara édesapja hozzátette: "A képek ismét kísértetiesen hasonlítanak Barbarára. Megyek Belgrádba, hátha kapunk segítséget abban, hogy vajon jó nyomon járunk-e."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.