Magánéletükről vallottak: ezzel borítja ki egymást Tina és Emilio

parfüm biciklizés Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házasok egy ideje biciklivel közlekednek Gyálon. Tina jelenleg Emilio készülő hangstúdiójában tartja a bringákat, aminek azonban egyáltalán nem örül az énekes. A családanya viszont attól borul ki, hogy Emilio csak egy alapos parfümözés után hajlandó elindulni bárhova is mennek.

Két keréken járta be Gyált az utóbbi időben Tina és Emilio. Előbbi különösen szereti ezt a közlekedési formát, igaz előre retteg, hogy mi lesz, ha elkészül férje hangstúdiója, ahol jelenleg a bicikliket tartja. „Ha jó idő van nagyon szívesen biciklizem. Emiliot nem könnyű rávenni erre, de azért általában sikerül és ő is velem tart. Fogalmam sincs hova tesszük majd a bringákat, ha elkészül a hangstúdiója. Jelenleg ugyanis ott tartjuk a kétkerekűeket, aminek Emilio nem igazán örül" – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina, akinek férje valóban nem repes a biciklizésért.

„Tina az őrületbe kerget ezzel a bringázással, olyan határozott tud lenni, ha valamit szeretne, hogy végül nem mondok nemet neki. Bár azzal is megőrjít, hogy a hangstúdiónak szánt lakrészben tartja a bringákat, de ennek nemsoká vége. A dobfelszerelés már ott van, ha teljesen elkészülünk a bringáknak mennie kell onnan. Ahogy Tina izomlázának is, mert minden biciklizés után az van neki és masszázsért könyörög" – mondta nevetve Emilio, aki egy feltétellel vág neki a tekerésnek.

„Emilio szinte egyet jelent a parfümözéssel. Eleve minden autóba be- és kiszállásnál megejti ezt a rituálét, de volt már olyan is, hogy óránként kétszer parfümözte magát. A bringázás előtt sem hagyja ezt ki, enélkül nem indulunk el sehova. Parfüm, napszemüveg, szerinte így stílusos" – tette hozzá Tina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.