Kétszer elütötték, most pedig megtámadták a fiatal magyar énekest

Forrás: Shutterstock -
Szabyest baleset támadás vlogger énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabyestre fényes nappal támadtak rá a fővárosban. Az énekes a Blikknek mesélte el, mi történt pontosan.

Még októberben írtunk arról, hogy Szabó Szabolcs Achillest, azaz Szabyestet rövid időn belül kétszer gázolták el motorjával, és mindkét esetben a kórházban kötött ki.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Az énekesre rájár a rúd, és balszerencse sorozata úgy tűnik, egyelőre nem akar véget érni. Szabyest annyira felbőszített egy taxist, hogy az piros lámpákon keresztül üldözni kezdte őt, végül – az úton keresztben megállva – kipattant a kocsiból egy társával, majd kiabálva rontottak Szabyest kocsijára.

"Az autómtól 5 centiméteres távolságot hagyva, a piros lámpánál áthajtva jött utánam, majdnem nekünk ütközött. Ezek után keresztben megállt az úton, és még neki állt feljebb.

Ketten kiszálltak a taxiból, égő cigarettát dobtak a kocsimra, a sofőr pedig fenyegetően lépett fel"

– mesélte a blikknek Szabyest. Ezzel azonban még nem ért véget az ügy.

"Ezek után szándékosan többször úgy fékezett le előttem, hogy balesetet idézzen elő azzal, hogy belekoccanok. Mindez csak azért, mert nem voltam hajlandó tiltott módon egy kereszteződésbe hajtani, amivel néhány pillanatra „feltartottam" – mondta a vlogger.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.