Üresen maradt Klapka György egykori villája: kiköltözött az özvegy

Forrás: MTI/Földi Imre -
Klapka György özvegy villa költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György özvegye kiköltözött abból a villából, amelyben néhai férjével élt együtt éveken keresztül. Nem tudott tovább együtt élni a nyomasztó emlékekkel.

Klapka György özvegye régóta gondolkodott azon, hogy megválik attól a villától, amelyben egykor szeretett férjével élt együtt, nemrég pedig sikerült elhatározásra jutnia. A Ripost azt írja, Kiss Mari néhány hónapja költözött el a házból és jelenleg egy belvárosi kisebb lakásban él. Nem tudta már a kerti teendőket sem elvégezni és nagyon egyedül érezte magát a hatalmas ingatlanban.

Láttam Marin, hogy nagyon maga alatt van. Nem akart már több karácsonyt abban a házban tölteni, ahol egykor Klapka Györggyel élt, már csak azért sem, mert imádott férjének pont szenteste lenne a 91. születésnapja" – nyilatkozta a lapnak egy közeli ismerős.

Klapka György Forrás: MTI/Földi Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.