A bíróságon még nem döntöttek L. L. Junior és Hopp Csilla kisfiának felügyeleti jogáról

Forrás: Instagram/l.l.junior -
Hopp Csilla L. L. Junior tárgyalás bíróság felügyelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába állapodott meg közös gyermekük felügyeletéről L. L. Junior és Hopp Csilla, a bírság egyelőre ezt nem hagyta jóvá.

Mint arról korábban beszámoltunk, megállapodott gyermekük felügyeleti jogáról L. L. Junior és volt párja, Hopp Csilla. A Blikk azonban azt írja, a megállapodás, miszerint heti váltásban nevelik Lacikát, csupán a két fél között történt meg, a bíróság egyelőre ezt nem hagyta jóvá. A tárgyalásra január 28-án kerül sor, és a szülők bíznak abban, hogy minél hamarabb jogerőssé válik a döntés és nyugalom lesz a családban.

Korábban voltak hullámvölgyek a két fél kapcsolatában, ám mostanra helyreállt a béke. Amióta megállapodtak a heti váltásban és az ünnepnapok elosztásában, nincs gond. A karácsony is békésen telt, mind a két szülővel tudott időt tölteni a kisfiú december 24-én, ahogyan azóta is. A szülők is rugalmasak, alkalmazkodnak egymáshoz" - mondta Csilla jogi képviselője, dr. Horváth B. Gábor.

L. L. Junior Forrás: Instagram/l.l.junior

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.