Dávidka tragikus halála óta L.L. Junior és volt párja, Hopp Csilla között izzik a feszültség, méghozzá Lacika elhelyezésének ügye miatt. Olyan hírek is felreppentek, hogy a rapper tartásdíjat kér Csillától. Most azonban úgy tűnik, a szülők valóban gyermekük érdekét nézik.

L.L. Junior és Hopp Csilla olyan felügyeleti jog-megállapodásra törekszenek, melyben nem játszik szerepet a fájdalom és a harag.

Az augusztus 31-i szörnyű baleset óta először üt meg békülékeny hangot egymással L.L. Junior és gyermekeinek édesanyja, Hopp Csilla – értesült a Bors. A lap úgy tudja, hogy a gyermekfelügyelet kérdése – ami a tragédia óta mindkét szülő számára rendkívül fontos volt – most nyugvóponthoz közelít.

L.L. Junior: "Mindkét szülőnek száz százalékban azt kell szem előtt tartania, hogy boldog legyen a gyermeke"Forrás: Facebook/L.L. Junior

A felek olyan megállapodáson dolgoznak, ami mindkét fél, Csilla és Junior számára is elfogadható, Lacika számára pedig ideális. Az édesanya nyilatkozata legalábbis erről árulkodik.

Folyamatban van az ügyünk, és Lacival mindketten a gyerekünk érdekeit tartjuk szem előtt. Azon vagyunk, hogy olyan megegyezésre jussunk, amely a legjobb Lacikának – mondta a Borsnak Hopp Csilla.

„Mindkét szülőnek száz százalékban azt kell szem előtt tartania, hogy boldog legyen a gyermeke – tette hozzá L.L. Junior – Egyikünk sem akar hétvégi apuka vagy anyuka lenni. Szerintem Lacika fejlődése, tanulmányai és a folyamatos nevelése szempontjából az lenne az optimális, ha két hetet nálam, két hetet Csillánál töltene.

Annak ellenére, hogy bár jogerősen megkaptam az ideiglenes felügyeleti jogot, abszolút nyitott vagyok a megegyezésre. Nekem az szerez örömöt, ha a gyereket boldognak látom velem és az anyukájával együtt is. Bízom benne, hogy Csillával szülőtársként sikerül konszenzusra jutnom".