Megegyezésre juthat L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiúk ügyében

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
Hopp Csilla baleset gyermekfelügyelet gyermekelhelyezés L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dávidka tragikus halála óta L.L. Junior és volt párja, Hopp Csilla között izzik a feszültség, méghozzá Lacika elhelyezésének ügye miatt. Olyan hírek is felreppentek, hogy a rapper tartásdíjat kér Csillától. Most azonban úgy tűnik, a szülők valóban gyermekük érdekét nézik.

L.L. Junior és Hopp Csilla olyan felügyeleti jog-megállapodásra törekszenek, melyben nem játszik szerepet a fájdalom és a harag.

Az augusztus 31-i szörnyű baleset óta először üt meg békülékeny hangot egymással L.L. Junior és gyermekeinek édesanyja, Hopp Csilla – értesült a Bors. A lap úgy tudja, hogy a gyermekfelügyelet kérdése – ami a tragédia óta mindkét szülő számára rendkívül fontos volt – most nyugvóponthoz közelít.

L.L. Junior: "Mindkét szülőnek száz százalékban azt kell szem előtt tartania, hogy boldog legyen a gyermeke" Forrás: Facebook/L.L. Junior

A felek olyan megállapodáson dolgoznak, ami mindkét fél, Csilla és Junior számára is elfogadható, Lacika számára pedig ideális. Az édesanya nyilatkozata legalábbis erről árulkodik.

„Mindkét szülőnek száz százalékban azt kell szem előtt tartania, hogy boldog legyen a gyermeke – tette hozzá L.L. Junior – Egyikünk sem akar hétvégi apuka vagy anyuka lenni. Szerintem Lacika fejlődése, tanulmányai és a folyamatos nevelése szempontjából az lenne az optimális, ha két hetet nálam, két hetet Csillánál töltene.

Annak ellenére, hogy bár jogerősen megkaptam az ideiglenes felügyeleti jogot, abszolút nyitott vagyok a megegyezésre. Nekem az szerez örömöt, ha a gyereket boldognak látom velem és az anyukájával együtt is. Bízom benne, hogy Csillával szülőtársként sikerül konszenzusra jutnom".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.